hoppsan hejsan

... var ett tag sen nu. Har glömt av bloggen lite, eller snarare sagt lagt den lite åt sidan då det har hänt väldigt jobbiga saker nu i veckan. Och vill hålla det lite privat (även fast typ ingen läser min blogg ändå lol). Vad mer har hänt? Läxor. Läxor har hänt. Och massvis av dom. Sitter faktiskt just nu och gör klart några stycken. Dock har jag kaffe och bra musik till mitt sällskap så det känns nästan lite småmysigt faktiskt.

Senare idag ska jag jobba, från fyra till tio ikväll. Konstigt nog känns även det lite mysigt (kanske beror på megalönen och ob:n jag kommer att få, tehe).


.0044
 
och just det! Jag har skaffat två små underbart knubbiga fiskar med! Köpte det himla söta miniakvariet i Japan för 150:-. Dessvärre har dom inga namn än, men det kommer. Det måste vara perfekta namn ser ni.
 
 
.0043

hemma.

blä. Saknar Tokyo redan, extreeemt mycket. Tänkte göra ett stort inlägg samlat med bilder så att det blir enklare att hitta inför framtiden. puss

tokyo - day one.

eftr en dag fylld utav kaoz + flyg är vi äntligen framme i tokyo och oh my glob - jag dör lite. Jag absolut älskar det här och vore det inte för språket så hade jag lätt flyttat hit. Vill aldrig hem igen, alla är så otroligt söta och hjälpsamma och allt är så rent och fräscht och friskt och GAH.
 
anyways, have some pics:
 
tokyo_1 tokyo_2 tokyo_3 tokyo_4 tokyo_5 tokyo_5b tokyo_6
 
nu är det sent här så vi ska se på new girl & sen sova lite. Puss&kram

RSS 2.0